Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهتاب ربانی متخصص گوش و حلق و بینی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین کنگره اتولوژی، نورواتولوژی و قاعده جمجمه گفت: بیشترین جمعیتی که به دنبال عفونت‌های گوش به متخصصان گوش و حلق و بینی، مراجعه می‌کنند، کودکان هستند.

دبیر اجرایی کنگره اتولوژی، نورواتولوژی و قاعده جمجمه با اشاره به شیوع عفونت‌های گوش در کودکان، افزود: شیوع این عفونت‌ها در کودکان زیر ۵ سال بیشتر مشاهده می‌شود؛ البته شیوع عفونت‌های گوش در کودکان به ساختار گوش کودکان ربط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: یکی از علل بروز عفونت‌های گوش در کودکان، سرماخوردگی است؛به طوری که بعد از اینکه کودک دچار سرماخوردگی می‌شود، همزمان و یا با تاخیر دچار گوش درد شده؛ به طوری که پشت پرده گوش دچار التهاب می‌شود و گاهی منجر به پارگی پرده گوش و خروج چرک می‌شود که همین مسئله موجبات نگران والدین را فراهم می‌آورد.

ربانی افزود: مشکلات این قبیل کودکان با مراجعه زودهنگام به پزشک متخصص و پیگیری درمان رفع می‌شود، اما نکته مهم در این بین پیگیری روند درمان عفونت‌های گوش کودکان است که والدین باید دقت کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: درمان نشدن عفونت‌های گوش می‌تواند کودک را در همان سنین دچار کم شنوایی کند که همین عارضه باعث می‌شود کیفیت تحصیلی و زندگی کودک دچار افت شود.

وی ادامه داد: عدم درمان عفونت‌های گوش در کودکی باعث خواهد شد در بزرگسالی تبدیل به عفونت‌های پیچیده و خطرناک شود که گاهی وقت‌ها فقط با جراحی درمان می‌شود.

انتهای پیام/

20 / 20 متخصص گوش و حلق و بینی عفونت گوش کودکان افت تحصیلی مهتاب ربانی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دومین کنگره اتولوژی، نورواتولوژی و قاعده جمجمه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: متخصص گوش و حلق و بینی عفونت گوش کودکان افت تحصیلی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، یونیسف اعلام کرده است که تقریباً تمام ۶۰۰۰۰۰ کودک در رفح «مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه» هستند.
وبگاه «کامن دریمز» روز یکشنبه به نقل از «کاترین راسل» مدیر عامل یونیسف نوشت، عملیات نظامی بزرگ اسرائیل علیه شهر رفح فاجعه‌ای برای کودکان به همراه خواهد داشت.
به گفته خانم راسل، حدود ۶۰۰۰۰۰ کودک مستقر در رفح  مجروح، بیمار، دچار سوءتغذیه و معلول هستند.
رئیس یونیسف خاطرنشان کرد:«بسیاری چندین بار آواره شده‌اند و خانه‌ها، والدین و عزیزان خود را از دست داده‌اند. هیچ جای امنی برای رفتن به غزه وجود ندارد. خانه‌ها، جاده‌ها ویران شده و زمین مملو از مهمات منفجر نشده است.»

راسل گفت:«یونیسف به درخواست حمایت از همه زنان و کودکان در رفح و سراسر نوار غزه و حفاظت از زیرساخت‌ها، خدمات و کمک‌های بشردوستانه که آنها بر آن تکیه دارند، ادامه می‌دهد.»
این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال بمباران مناطق مختلف رفح است و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام حمله زمینی به این منطقه با ادعای نابودی آخرین گردانهای حماس پافشاری می‌کند. هرچند که کشورهای اروپایی، ایالات متحده آمریکا به عنوان متحدان اصلی رژیم اسرائیل از نتانیاهو می‌خواهند که از این اقدام پرهیز کند. 
علاوه بر خسارات انسانی که این حمله بر نوار غزه تحمیل می‌کند، به منزله یک ضربه قوی به عملیات‌های امدادرسانی در سراسر نوار غزه است زیرا رفح در قلب عملیات‌های امدادی قرار دارد. 

دیگر خبرها

  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه