Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@19:28:32 GMT

متخصص گوش حلق و بینی چه وظایفی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۷۵۵۷

متخصص گوش حلق و بینی چه وظایفی دارد؟

بررسی وظایف متخصص گوش حلق و بینی

تخصص یک پزشک متخصص گوش حلق و بینی تمامی بیماری های مربوط به این سه عضو است. علاوه بر درمان بیماری های گوش حلق و بینی، خدماتی همچون انواع عمل های جراحی مربوط به بینی و گوش نیز توسط متخصصان این امر انجام می شود. شما می توانید برای بررسی سلامت این اعضای مهم، به متخصص مراجعه کنید و طی معاینات تخصصی پزشکی از سلامت خود مطلع شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام معاینات پزشکی توسط متخصص گوش حلق و بینی

 

گوش حلق و بینی اعضایی هستند که مستقیما بر روی سر و گردن تاثیر می گذارند؛ به طوری که بسیاری از دردهای ناحیه سر و گردن به وجود مشکل در این اعضا بستگی دارد. به طور مثال عفونی شدن سینوزیت، سردردهای میگرنی و مشکلات پولیپ بینی همگی به یکدیگر مربوط می شوند. پزشک گوش حلق و بینی وظیفه دارد تا طی مراجعه، بیمار را به طور کامل معاینه کند و با دقت به حرف های بیمار گوش دهد. بعد از تشخیص بیماری، شما می توانید طبق نظر پزشک درمان را آغاز کنید.

تشخیص بیماری و مراحل درمان آن

آزمایشاتی که برای تشخیص انواع بیماری های گوش حلق و بینی انجام می شود، متفاوت است. طی این آزمایشات انواع حساسیت ها، انواع بیماری های ویروسی و انواع سرطان ها تشخیص داده می شود. در مقابل بسیاری از بیماری های مربوط به بینی، با انجام جراحی بینی برطرف می شود. جراحی بینی و اصلاح عیوب آن بر عهده متخصص گوش حلق و بینی است. از شایع ترین مواردی که افراد برای درمان آن اقدام می کنند پولیپ بینی است.

اشاره به برخی وظایف متخصصین گوش حلق و بینی

متخصص گوش در قدم اول پس از مراجعه بیمار وظیفه دارد تا به خوبی و با دقت بالا بیمار را معاینه کند و پس از انجام معاینات پزشکی و تشخیص بیماری نسبت به درمان آن اقدام کند. موارد زیر در حیطه تخصص و وظایف پزشک گوش حلق و بینی است.

درمان انواع عفونت های گوش
تشخیص ضایعات حنجره، تومورهای سر و گردن و همچنین تشخیص انواع پولیپ های بینی
درمان سرطان حنجره و سرطان گوش
جراحی زیبایی و درمانی بینی

همچنین تخصص پزشک گوش حلق و بینی در موارد زیر قابل اجرا می باشد:

تخصص اطفال
انجام جراحی سر و گردن
انجام جراحی گوش یا اتولوژی
انجام جراحی زیبایی صورت و بینی
لانگولوژی

بهترین پزشک و متخصص گوش حلق و بینی را برای درمان خود انتخاب کنید

پزشکان زیادی در زمینه گوش حلق و بینی فعالیت می کنند اما با توجه به امکان وجود بسیاری از بیماری های نهفته و جدی در بدن انسان، بهتر است تا از یک پزشکی کمک بگیرید که تجربیات فراوان دارد و جراحی های پی در پی و موفقی را انجام داده باشد. خب البته این موضوع طبیعی است که اگر چنین پزشکی را در اطرافتان نشناسید.یکی از مشکلات رایج در حیطه تخصص گوش حلق وبینی مشکل میگرن است که شما میتوانید متخصص برای درمان میگرن در شهر خود مانند متخصص درمان میگرن در شیراز را در سایت پی جو بیابید .

بسیاری از افراد به توصیه دوستان و آشنایان خود به پزشک های متخصص مراجعه می کنند؛ اما تکلیف کسانی که در مورد هیچ پزشکی شناخت ندارند چه می شود؟ پی جو بزرگترین مرجع معرفی بهترین متخصصان گوش حلق و بینی در سراسر کشور می باشد. شما می توانید با مراجعه به سایت پی جو در کمترین زمان ممکن لیست بهترین و مجرب ترین پزشکان شهر خود و یا سایر شهرهای دیگر ایران را مشاهده کنید و با توجه به سوابق کاری و موقعیت مکانی، یکی از پزشکان برتر سایت پی جو را برای مداوا انتخاب کنید.

عمل زیبایی صورت توسط پزشک متخصص گوش حلق و بینی

زیبایی صورت، بعد از سلامتی بزرگترین سرمایه شماست. کوچکترین اشتباه پزشک در عمل جراحی زیبایی صورت می تواند تا یک عمر اعتماد به نفس شما را تحت تاثیر خود قرار دهد. شما می توانید با بهره گیری از تجربیات پزشک، عمل زیبایی موفقی را تجربه کنید.

امروزه آلودگی ها و حساسیت های مکرر باعث بروز علائم آلرژیک در قسمت سر، صورت و به خصوص حلق می شود. در بسیاری از موارد این آسیب ها، لوزه ها را تحت تاثیر خود قرار می دهند. زمانی که لوزه ها متورم و ملتهب شوند، در گردن و صورت شما تغییراتی به وجود می آید. شما می توانید عمل جراحی لوزه و درمان آن را به عهده متخصص گوش حلق و بینی بگذارید. البته ناگفته نماند که تجربیات و تخصص پزشک نقش بسیار مهمی در نتیجه و رضایت بعد از عمل دارد. شما می توانید با مراجعه به سایت پی جو  لیست بهترین پزشکان متخصص گوش حلق وبینی در شهرهای مختلف از جمه پزشک متخصص گوش حلق وبینی در شیراز را ببینید و با توجه به نظرات سایر مردم، بهترین پزشک متخصص را برای انجام عمل جراحی انتخاب کنید.

 

درمان سردردهای میگرنی

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عمل جراحی جراحی بینی گوش حلق متخصص گوش حلق و بینی شما می توانید انجام جراحی زیبایی صورت پزشک متخصص سایت پی جو سر و گردن درمان آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/